Zet je crew in het new!

Op 1 april is Karoshi 28 jaar. Ondertussen weet je al dat we niet graag alleen een feestje bouwen. Samen een stukje taart eten en eens klinken zit er voorlopig nog niet in, maar een leuke actie waarmee we samen kunnen knallen kan natuurlijk wel.

Ben jij lid van een sportclub, jeugdbeweging, vereniging, ….  of een ondernemende collega in een tof bedrijf? Heb je bovendien ook wat creativiteit in je vingers om een leuke print te ontwerpen die je teamgenoten ook wel kunnen smaken?

Doe dan mee aan onze superduper wedstrijd en maak kans om 28 bedrukte T-shirts met bijhorend mondmasker te winnen voor jouw team. Uiteraard met jouw uniek ontwerp erop! Een pakketje ter waarde van maar liefst 285 euro (excl. BTW). Zou dat geen fijne verrassing zijn voor je teamgenoten?

En er is nog meer goed nieuws, want we maken niet één winnaar gelukkig, maar zes! Zo vergroot jouw kans om te winnen aanzienlijk en zet jij misschien wel heel ‘je crew in het new’.

 

Zin om de teamspirit in je club of bedrijf nog meer op te porren?  Zo neem je deel:

  1. Laad hier voor 15 april 23.59u jouw beste ontwerp voor je club, vereniging, jeugdbeweging, bedrijf, … op. 
  2. We verzamelen alle inzendingen op onze website en vanaf maandag 19 april 2021 kunnen je teamgenoten, collega’s, maar ook vrienden, familie, enz. stemmen op je ontwerp.
  3. Begin mei maken we de zes winnaars bekend. De drie ontwerpen met de meeste stemmen winnen. De drie andere winnaars worden geloot door een onschuldige hand.

 

We kijken al uit naar jouw creatie!

 

Voorwaarden: Het winnend pakket omvat 28 gekleurde T-shirts en 28 mondmaskers met zwarte bedrukking aan één zijde. Je ontwerp wordt binnen de standaardformaten op één kant van de t-shirts en mondmaskers gedrukt. Heb je een grotere oplage nodig, wens je andere textiel, of wens je het ontwerp druktechnisch aan te passen? Dan zetten we het pakket om naar een korting van 285 € (excl. BTW) op je ganse bestelling.