Wedstrijdreglement Karoshi 'zet je crew in het new'

De wedstrijd

  1. Tussen 1 april 2020 en 21 mei 2021 vindt de wedstrijd ‘Zet je crew in het new.’ plaats.
     
  2. Karoshi, met maatschappelijke zetel te Wezelbaan 49, 3290 Schaffen en Ondernemingsnummer: BE 0807 279 233 treedt op als organisator van deze wedstrijd.
     
  3. Door elke deelnemer kan eenmaal worden deelgenomen aan deze wedstrijd. Indien er voor één persoon meerdere ontwerpen binnenkomen, telt enkel het eerst ingestuurde ontwerp.
     
  4. De ontwerpen moeten uiterlijk op 15 april 2021 om 23.59uuur zijn ingediend. Vanaf 19 april 2021 kan er gestart worden met stemmen, je ontvangt hierover eerst een e-mail. 

 

De resultaten

  1. Op 30 april om 12u loopt de wedstrijd af. We nemen een screenshot van alle tellers.
    In de week van 10 mei 2021 worden de winnaars van deze wedstrijd bekend gemaakt. Volgende prijzen zijn te winnen:
    Zes winnaars: De drie ontwerpen met de meeste stemmen winnen. De andere drie winnaars worden geloot.
    De ontwerpen worden in één kleur, en binnen de standaardformaten gedrukt op 1 kant van de t-shirts en mondmaskers. 
    Wijken je ontwerpen hiervan af, dan kan dit uiteraard wel uitgevoerd worden, mits betaling van de meerkost. Idem voor grotere oplages.
    T-shirts:
    B&C #E190 / 019.42
    Keuze uit alle beschikbare kleuren met zwarte druk
    https://www.karoshi.be/t-shirt/bc/bc019c
    Mondmaskers:
    https://www.karoshi.be/mondmaskers/premier/pr796
    Keuze uit alle beschikbare kleuren met zwarte druk
     
  2. Om de winnaars te bepalen wordt te werk gegaan als volgt:
    de 3 ontwerpen die het meest aantal likes/stemmen hebben ontvangen op onze wedstrijdpagina op www.karoshi.be zijn de winnaars.
    Darnaast worden er nog 3 extra winnaars willekeurig geloot.
    Na ontvangst van de maatverdeling van de winnaars ontvangt iedereen ongeveer 2 weken later GRATIS zijn prijs thuis (of op het gekozen leveradres). 
    In geval van een ex aequo zullen de deelnemers met de ex aequo per mail een schiftingsvraag ontvangen. Degene die als eerste het juiste of dichtsbijzijnde antwoord bezorgt is de winnaar.

 

Algemeen

  1. De deelname aan deze wedstrijd impliceert de aanvaarding van dit wedstrijdreglement. Karoshi zal de in het kader van deze wedstrijd verstrekte persoonsgegevens enkel gebruiken voor de afhandeling van deze wedstrijd. Meer informatie over de manier waarop Karoshi uw persoonsgegevens verwerkt en uw privacybescherming vindt u op www.karoshi.be onder de link ‘Privacy’. De winnaars stemmen door hun deelname in met de mogelijke publicatie van hun persoonsgegevens in Karoshi-eigen publicitair materiaal. (Over het reglement wordt geen communicatie (briefwisseling, email, telefoongesprekken,…) gevoerd. Karoshi kan wijzigingen aanbrengen aan het reglement.
     
  2. De prijzen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. Zij zijn niet omzetbaar in geld of andere voordelen in natura, ook niet gedeeltelijk. Het is wel mogelijk om gewonnen prijs te 'upgraden', in dat geval wordt er een korting van €285 (excl.btw) toegepast.
     
  3. Karoshi behoudt het recht om (delen van) de actie te annuleren of aan te passen in geval van overmacht of van elke andere gebeurtenis onafhankelijk van haar wil.
     
  4. Karoshi is in de mogelijkheid om ingediende ontwerpen te weerhouden (ontwerpen die niet ethisch verantwoord zijn, ontwerpen die technisch niet haalbaar zijn, ontwerpen die niet voldoen aan onze wedstrijdvoorwaarden, ...)
     
  5. In geval van betwisting betreffende de interpretatie van dit reglement, is de beslissing van het Directiecomité van Karoshi ter zake bindend zonder mogelijkheid tot verhaal.
     
  6. Het Belgische recht is van toepassing op de wedstrijd ‘Zet je crew in het new’ en dit reglement.